KMR

Hëngri 30 njerëz, ekipi mjekësor shpall të shëndetshme mendërisht gruan kanibale

Gruaja kanibaliste që besohet të ketë ngrënë deri në 30 persona bashkë me burrin e saj është shpallur si e shëndetshme mendërisht nga një ekip mjekësor.


Çifti famëkeq kanibal rus, Natalia Baksheeva, 42 vjeç dhe Dmitri Baksheev, thuhet se kanë pranuar se kanë vrarë deri në 30 gra.

Çifti u arrestua në tetor 2017 si të dyshuarit kryesorë për vrasjen e një gruaje në qytetin e Krasnodar në rajonin Krai Krasnodar të Rusisë jugperëndimore.

Gjatë shqyrtimi të fundit mjekësor të Natalia Baksheeva, profesionistët mjekësorë të Qendrës Kombëtare Kërkimore Mjekësore e gjetën atë të jetë e shëndoshë mendërisht.

Çifti i kanibalist u kapën, pasi një grup punëtorësh ndërtimi gjetën një telefon celular që përmbante fotografi të Dmitry Baksheev, me një dorë të prerë në gojën e tij.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas