KMR

Gjetën një kuti në pyll, s’u besojnë syve kur e hapin…

Një kuti mjaft e vjetër dhe e rrallë është zbuluar në Rusi, nga disa persona krejt rastësisht.


Fotografitë e kësaj kutie tregojnë se në të kishte veshje, alkool, para, cigare dhe pajisje të tjera ushtarake.

Kutia ishte plot me plaçkla me përmbajtje lufte dhe me gjasë i përkiste ndonjë ushtari gjerman.

Aty u gjetën para gjermane, të cilat ishin përdorur gjatë regjimit nazist, kapele ushtari gjerman etj.

Madje, kutia e cigareve ishte ruajtur në mënyrë perfekte.

<
>
16-10-768x534 84939177 84939179 84939180 84939181 84939183 84939184
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas