Kryesore, Rusi 2018, Sport

Gjermanët ironizojnë: Anglia po vjen në shtëpi

Pas eliminimit të Gjermanisë nga Botërori, anglezët shpërthyen në gëzim dhe ironi.


Sipas tyre, diçka është e sigurt: ata do avanconin për herë të parë më shumë se Gjermania.

Gazeta ‘The Sun’ shkruante “Schadenfreude”, që do të thotë nl gjermanisht gëzim nga humbja e dikujt.

Pas humbjes me Kroacinë, gazeta Bild përgjigjet me titullin: England is coming home (Anglia po vjen në shtëpi).

Kjo është një ironi ndaj shprehjes së anglezëve se futbolli po vjen në shtëpi.

Anglia njihet si vendlindja e sportit më të dashur në botë.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas