Shëndeti

Gazetarët, mjekët dhe mësuesit më të rrezikuar për ç’rregullime mendore

Çrregullimet mendore janë një rrezik i madh që po prek njerëz anembanë botës.


Psikiatria Arjana Rreli prezanton disa nga profesionet më të rrezikuara nga çrregullimet e shëndetit mendor ku mes të tjerash jemi dhe ne gazetarët dhe argumenton edhe arsyet, shkruan In Tv.

Rreli thotë:

Ju të mediave jeni të rrezikuar, se punoni me të papriturën.

Janë punonjësit e shëndetësisë, infermierët, që bëjnë turne të treta.

Arsimi, se brezat janë më pak të bindur ndaj mësuesve.

Personi nuk gjendet në profesionin që ka pasion.

Kur ai profesioni që bën ka detyrime jashtë kompetencave të personit. Kur abuzohet me oraret e gjata dhe krijohen pakënaqësi”.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas