KMR

Garazh apo shtëpi?

Një arkitekt nga Zelanda e Re ka krijuar një garazh që në pamje të parë të ngjan me shtëpi, por në fakt mekanizmi i krijuar është një garazh, ku mund të fshehë dy makina.


Jonathan Smith ka punuar me kolegun e tij për të ndërtuar garazhin e fshehur në shtëpi. Ai dëshiron të ruajë pamjen e shtëpisë, por ka dhe nëj vend për makinën.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas