Humor, Te Vecanta

Gabimet që të shkrijnë: Fotot e duhura për fundjavën

Këto foto janë fotot e duhura për fundjavën.

Ata duket se kishin detyra të lehta.

Por gabimet e tyre do ju shkrijnë së qeshuri.

Do befasoheni dhe do argëtoheni.

PasPara


Pas