KMR, Kryesore

Futuni brenda shtëpisë më të çuditshme në botë. Një 'parajsë' e vogël

Keni dëgjuar për shtëpinë më të çuditshme në botë? Ne po ju prezantojmë pikërisht me atë.


Ajo është e vendosur në qytetin e pasur të Hillsborough, California dhe quhet ‘Flintstones House’.

Në maj të këtij viti shtëpia gjeti një blerës dhe sipas mediave pronari i ri ka paguar plot 2.8 milionë dollarë për ta marrë.

Më poshtë në galerinë tonë virtuale do të njiheni me disa fotografi të shkrepura në hapësirat e brendshme.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas