“Fshini fotot se na çat k…”, Zbulohen sms-të e kërcënimit të nipit të deputetit të PS

Ngjarja e Xhisela Malokut dhe djalit të deputetit Rrahman Rraja ka qenë kryefjala e komenteve në rrjetet sociale, veçanërisht deklarata e vajzës se “kur bënin sherr digjnin njëri-tjetrin me cigare”. Por këto deklarata kanë nxitur dhe “fantazinë”e faqeve të ndryshme të rrjeteve sociale, duke bërë humor dhe satirë me këtë ngjarje. Një prej faqeve më … Continue reading “Fshini fotot se na çat k…”, Zbulohen sms-të e kërcënimit të nipit të deputetit të PS