Humor, Te Vecanta

Fotot që kanë thyer rrjetin: Qeshni dhe habituni

Këto foto tregojnë se sa shumë rëndësi ka momenti.


Ato janë kapur në çastin e duhur.

Disa prej tyre të bëjnë të qeshësh.

Të tjera të bëjnë të habitesh, duke menduar se janë fotomontazh.

Por janë të vërteta të gjitha.

Këto foto kanë thyer rrjetin.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas