Humor, Te Vecanta

Fotot më të bukura? Del një ‘budalla’ dhe shkatërron gjithçka

Disa foto duam që t’i kemi kujtime më të bukura.


Ato ruhen me fanatizëm, pasi na lidhin me disa momente të bukura të jetës tonë.

Por disa raste, del një person dhe shkatërron këto momente të bukura.

Shikoni këto foto dhe do të kuptoni.

Fotot e tyre u shkatërruan.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas