Dikur, Kryesore

Fotot befasuese: Kur nazistët visheshin si femra në frontin e luftës

Këto foto të rralla tregojnë se si ushtarët e Gjermanisë naziste preferonin të visheshin si femra në frontin e luftës.


Fotot janë pjesë e një libri të ri nga artisti Martin Dammann.

Qëllimi i tij është që të tregojë se pavarësisht qasjes së tyre, ushtarët gjermanë preferonin që të visheshin dhe argëtoheshin sikur të ishin seksi i kundërt.

Kjo nuk është një traditë e re në Gjermani, madje thuhet se edhe gjatë Luftës së Parë Botërore, aplikohej nga ushtarët.

Qëllimi ishte që të argëtoheshin për shkak të ditëve të lodhshme dhe të mërzitshme në front.

<
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas