KMR, Kryesore

Fotoja që po çmend rrjetin: Po ju a e kuptoni se çfarë kishte fustani i kësaj gruaje?

Një mama thotë se e vishte vazhdimisht këtë fustan gjatë verës.

Megjithatë asnjëherë nuk e kishte kuptuar se kishte diçka kaq të pahijshme të stampuar mbi të.

Ai ishte fustani i saj i preferuar, derisa e kuptoi se nuk ishte ashtu siç dukej.

Fotoja e fustanit është postuar online dhe ka bërë shumë bujë.

Po ju a e kuptoni se cili është problemi te fustani?

Nëse jo, atëherë shikoni fotot më poshtë:

<
>
fustani1 fustani2
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas