Kryesore, Shëndeti

Fotoja prekëse: Ja si duket një viktimë e bulizmit

Mijëra njerëz kanë dalë në mbështetje të një vajze të vogël, pasi mamaja e saj postoi në Facebook një foto. Mamaja e vogëlushes britanike, Sophia, tha se vajza e saj është viktimë e buluzmit.

Ajo vuan nga ankthi për shkak të shokëve dhe shoqeve të klasës. Carrie postoi një foto të vajzës në krevatin e spitalit.“Ja çfarë të bën bulizmi,” shkroi ajo.

Fotoja e saj është shpërndarë qindra-mijëra herë.

“Kemi ardhur në spital me dhjetëra herë për shkak se ajo ëshët e sëmurë nga ankthi. Kjo është vajza ime, e cila kur është ankuar për problemin e saj, i kanë thënë se kështu e kanë fëmijët,” shkruan mamaja e dëshpëruar.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas