KMR, Kryesore

Fotografi i ‘çmendur’… pasioni për fotot nuk e zmbraps, rrezikon me krokodilin…

Alex Suh është pa dyshim një nga fotografët më të guximshëm në botë.

Për të shkrepur një foto sa më të mirë, ai nuk e ka problem që të qëndrojë vetëm pak centimetra larg krokodilit.

Përveç setit fotografik fantastik, Alex kërkon që të japë edhe një mesazh: këto kafshë në dukje të frikshme nuk i vrasin njerëzit.

Fotografi beson se njerëzit dhe kafshët e egra mund të bashkëjetojnë në harmoni mes tyre, ndërsa krokodilët, sipas tij, nuk janë vrasës njerëzish.

<
>
kroko1 kroko2 kroko3 kroko4 kroko5 kroko6 kroko7 kroko8 kroko9

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas