Kryesore

Fotoalbum: Rama i shfaq dashurinë Lindës në publik

Kryeministri Edi Rama u shfaq në krah të të shoqes, Lindës, teksa morën pjesë në një ekspozitë.


“Fotoalbumi i çeljes së ekspozitës “EDI HILA – PIKTORI I TRANSFORMIMIT”. Një ekspozitë për të mos u humbur, pas dy shfaqjeve në “Documenta/Kassel-Athinë” dhe në Muzeun e Artit Modern në Varshavë,” shkruan Rama në FB.

Rama tregon përkujdesje ndaj të shoqes gjatë gjithë kohës.

Mes të dyve duket që ka kimi.

<
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas