Kryesore, Politika

FOTO LAJM: ‘Iu krijoj hapësirën bashkëpunëtorëve’

Kryetari demokrat, Lulzim Basha ishte i ftuar në emisionin “Zonë e lirë” të Arjan Çanit. Para se të futeshin në studio, ai pozoi me prezantuesin e njohur. Gjatë intervistës, Basha tha se vlera e tij është që iu krijon hapësira bashkëpunëtorëve.

Basha: Unë besoj dhe qendroj for tek vlerat.Çani: Cilat janë këto vlera që nuk i thua?

Basha: Vlerat janë këto që iu krijoj hapësirën bashkëpunëtorëve.

Çani: Kush janë këta?

Basha: I ke të gjithë para syve. Pse nuk i përmend?! Sepse bashkëpunëtorët kryesorë dhe figurat e Partisë Demokratike, nuk kam askënd që ta kem afër apo më larg. I trajtoj në mënyrë të barabartë dhe sigurohem që ata të kenë aksesin e plotë për të afishuar vlerat e tyre dhe individualitet e tyre në politikë. Në fund të jenë qytetarët që të gjykojnë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas