Kryesore, Media

‘Presioni’ i publikut, apo frika nga zgjedhjet? Kush e detyroi qeverinë dhe AMA-n të rindez sinjalin analog në TV

AMA ka njoftuar se ka shtyrë me 4 muaj fikjen e transmetuesve analogë të TV-ve.

Sinjali i tyre do të fiket sërish më datë 15 janar 2019.Duket se presioni i jashtëzakonshëm i publikut në rrjet dhe portalet, kanë bërë që qeveria të tërhiqet përkohësisht nga vendimi absurd për fikjen e sinjaleve analoge.

Me sa duket për shkak të problemeve me të cilat janë hasur qytetarët dhe ankesat e shumta, AMA e ka parë të udhës këtë vendim.

AMA deklaron se, do të rindizen sërish transmetimet analoge dhe se sinjali analog i transmetimit do të fiket më 15 janar 2019.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas