Sport

Firmosin vdekjen e tyre para ndeshjeve. Zhvillohet turneu i parë i boksit pa doreza

Vitet e fundit janë krijuar kategori të ndryshme, të cilat origjinën e kanë nga boksi, por janë shtuar shumë elementë të tjerë duke e bërë edhe më brutale ndeshjen në ring apo në kafaz.

Së fundmi, Arnold Adams, 32 vjeç, nga MMA dhe ish-luftëtari i UFC D.J. Linderman kanë zhvilluar një ndeshje të përgjakshme, në turneun e parë të ligjshëm të boksit pa doreza, duke e çuar edhe më tej brutalitetin e këtij sporti.Turneu u zhvillua në Cheyenne, Wyoming të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ndërsa u ndoq nga rreth 2 mijë persona.

Ky ishte turneu i parë i ligjshëm i boksit pa doreza edhe pse më parë janë zhvilluar ndeshje të tilla.

<
>
p1 p2 p3 p5 p6 p7 p8
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas