Ekonomi

Fibank Albania – Rezultate shumë pozitive financiare për gjysmën e parë të vitit 2018


               Publikuar në : 15:42 - 17/08/18 |
mapo.al

Gusht 2018


Fibank Albania vazhdon të shënojë rezultate mbresëlënëse sipas të dhënave të sistemit bankar për gjashtëmujorin e parë të vitit 2018

Rezultatet financiare të sistemit bankar shqiptar deri më 30 qershor 2018 treguan se Fibank Albania vazhdon ecurine e saj shume pozitive dhe renditet e para në treguesit e efektivitetit, Kthimit nga Aktivet dhe Kthimin mbi Kapitalin, (RoA & RoI).

Te dhenat tregojne se Fibank Albania shënoi 20% rritje neto te kredive ndaj biznesit dhe individëve dhe 10% rritje te totalit të aktiveve dhe depozitave ndaj klientëve, nder me te lartat ne sistemin bankar vendas.

Gjithashtu është banka e vetme që po zgjeron rrjetin ne kete periudhe dhe këto arritje janë në vijim të treguesve të shkëlqyer financiarë të arritur në vitin 2017, qe eshte nje tregues i qarte i përkushtimit te fortë të Grupit Fibank në tregun shqiptar.

“Ne prisnim një vazhdim të zhvillimeve pozitive dhe punuam intensivisht për të arritur këto rezultate – thote Drejtori Ekzekutiv i Fibank, z. Bozhidar Todorov – Ne synojmë që viti 2018 të jetë edhe më mirë se 2017, viti ynë më i mirë deri më tani, dhe kjo është e bazuar në përpjekjet tona të përditshme në të gjitha drejtimet e mundshme”.

Çdo klient potencial do të gjejë tek skuadra e përkushtuar e Fibank dedikimin për të krijuar një bashkëpunim të frytshem dhe avantazhe reciproke për një marrëdhënie afatgjatë.

 KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

CLOSE
CLOSE
Pas