Aktualitet, Kryesore

Fibank Albania hap degën në Sarandë

Dega Sarandë është e treta e hapur nga Fibank gjatë kësaj periudhe si pjesë e strategjisë së zgjerimit dhe rritjes së biznesit në Shqipëri. Fibank Albania po zgjerohet në tregun Shqiptar me mbështetjen e fuqishme të Grupit rajonal Fibank.


Strategjia e zgjerimit synon punësimin e kapaciteteve profesionale, kredidhënien dhe suportin për bizneset e mira si edhe ofrimin e të gjitha produkteve e shërbimeve bankare për klientët individe.

Fibank Albania është në vazhdimësi të zhvillimeve pozitive dhe të rritjes së mëtejshme e bazuar në përpjekjet e vazhdueshme në ofrimin e produkteve inovative dhe të përshtatura për cdo tip klienti.

<
>
unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (11) unnamed (12) unnamed (13) unnamed (14) unnamed
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas