Kryesore

Ferri në Athinë: Dronët amerikanë nisin ‘gjuetinë’ për zjarrvënësit

Athina po përjeton momente shumë të vështira, pasi zjarret mendohet se kanë shkaktuar 50 viktima.


Ka dyshime se zjarret kanë qenë të qëllimshme.

Zyrtarët grekë u kanë kërkuar autoriteteve amerikane që t’i ndihmojnë me drone për të vëzhguar dhe pikasur ndonjë aktivitet të dyshimtë.

15 zjarre nisën thuajse njëkohësisht në tre zona të ndryshme pranë Athinës, me qëllim ndoshta grabitjen e shtëpive pasi të braktiseshin nga banorët e terrorizuar.

Më shumë se 1 mijë banesa morën flakë, kjo për shkak edhe të erës.

Resorti bregdetar i Matit është shkrumbur plotësisht.

Dëshmitarët thonë se kanë parë dhe gjetur trupa të pajetë në rrugë.

Shumë prej viktimave mbetën të izoluar në shtëpi ose makina.

<
>
1 2 3 4 5 6 7 8
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas