Kryesore, Te Vecanta

Femrat vizitohen nga mjeku para se…/ Foto nga brenda shtëpisë publike më të famshme në botë

“Bunny Ranch Moonlite” është shtëpia publike më e famshme në SHBA. Kjo bordello gjendet në Nevada, shteti i vetëm në Amerikë ku prostitucioni është i ligjshëm.


Bordelloja është e famshme për historitë e saj të nxehta dhe disa prej tyre pasqyrohen në disa foto të shkrepura brenda ambienteve të shtëpisë.

Në Nevada gjendet më shumë se 30 bordello dhe të gjitha frekuentohen gjatë gjithë kohës nga biznesmenë e njerëz të njohur të ekraneve, për shkak të vajzave joshëse që punojnë aty si prostituta të ligjshme.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas