Dikur

Fëmijët e varfër të Londrës viktoriane

Këto portrete prekëse janë realizuar një shekull më parë në rrugët e Londrës lindore.


Këta fëmijë jetojnë në varfëri në një zonë që tani është ndër më të pasurat e më të shtrenjtat në planet.

Fotot janë realizuar nga Horace Warner dhe qëllimi i tyre ishte që të përdoreshin për të mbledhur sa më shumë fonde për të luftuar varfërinë.

NIPPERS final pages-57 copy.jpg

nippers pages final2.indd

3

nippers pages final2.indd

nippers pages final2.indd

6

7

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas