Politika

Fatura e abuzimit nga koncesionet/PPP, PD nxjerr shifrën ….e frikshme

Fatura totale e abuzimit sipas Partisë Demokratike nga koncesionet/  PPP-të është 2.18 miliard euro.

PD po prezanton nismën ligjore anti-mafia “për çmirimin e ekonomisë nga korrupsioni dhe oligarkia”. Kryetari i PD-së, Lulzim Basha tha se alternativa e PD ka për qëllim sekuestrimin e pasurive publike të fituara me kontrata në kundërshtim me ligjin. 

Deputetja e PD-së, Jorida Tabaku foli sot me emra konkret. Ndërsa eksperti i ekonomisë, Florion Mima foli për faturën e abuzimit, që sipas tij shkon në miliarda euro.

 

Tabelat si me poshtë

 

<
>
fatura nje fatura dy fatutra tre fatura kater fatura pese
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas