KMR

Është mania kadife!

Në modë nuk ka rregulla strikte apo koncepte të qarta në ndërrimin e stinëve. Nuk është rastësi që në pasarelat e pranverës të shohim veshje dimërore, apo e kundërta.


Mes këtyre rasteve të pazakonta më në modë është natyrisht kadifeja. Një veshje që të sjell në mendje stinën e ftohtë.

Por tashmë, e përshtatur me ngjyra pastel, shfaqet në veshjet dhe aksesorët pranverorë më të rafinuar dhe më shik. Shihni galerinë e fotove!

<
>
alexachung chloe dolce-gabbana fendi glamorous kadife marni prada rupert-sanderson staud ulla-johnson valentino zara-1
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas