Galeri

Enti Rregullator i Energjisë: Njoftim 1
               Publikuar në : 12:26 - 08/06/18 |
mapo.al

NJOFTIM


Me Vendimin nr. 130, datë 04.06.2018, Bordi ERE-s, filloi procedurat për shqyrtimin e aplikimit të shoqërisë “Furnizuesi i Tregut të Lirë” sh.a, (“FTL” sh.a) për licencim në veprimtarinë e tregtimit të energjisë elektrike..

Të gjithë personat, shoqatat, institucionet, që mendojnë se kanë interes mbi këtë çështje, ftohen të shprehin opinionet dhe komentet e tyre me shkrim brenda 15 ditëve nga dita e publikimit të njoftimit, në adresën: Bulevardi “Bajram Curri”, Rruga “Viktor Eftimiu”, Tiranë.

Me respekt!                                        

 

KRYETARI                                                                                                                             

PETRIT AHMETI

 

 KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

Pas