ShowBiz

Ehhh! …kur ke një mama si Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nuk di të ndalet dhe format e saj sfidojnë edhe ato të modeleve 18-vjeçare.

Këngëtarja shfaqi figurën e saj mbresëlënëse teksa festonte ditëlindjen e të dashurit Alex Rodriguez në Bahamas.

49-vjeçarja edhe pse ishte kujdesur të mbulohej mjaftueshëm, tregoi se zotëron të pasme dhe një gjoks bombastik.

Jennifer Lopez nuk di të ndalet dhe format e saj sfidojnë edhe ato të modeleve 18-vjeçare. Këngëtarja shfaqi figurën e saj mbresëlënëse teksa festonte ditëlindjen e të dashurit Alex Rodriguez në Bahamas.

49-vjeçarja edhe pse ishte kujdesur të mbulohej mjaftueshëm, tregoi se zotëron të pasme dhe një gjoks bombastik.

<
>
jen (1) r1-4 r2-4 r3-4 r4-4 r5-4 r6-3 r7-4 r8-4 r9-2 r10 r11 r12
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas