KMR

E pyesin përse nuk martohet, vajza jep përgjigjen “epike”

Kjo video është shpërndarë gjerësisht në rrjet, pasi reagimi i vajzës dhe arsyet që jep për faktin se përse nuk është martuar, janë shumë komike, dhe disa mendojnë se për më tepër… ajo ka të drejtë.


PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas