Auto

E paparë! Njihuni me versionin e ri ‘Bugatti Chiron’

Një version i ri i Chiron Bugatti mund të zbulohet për publikun në Konkursin e Elegancës në Peeble Beach, që do të organizohet në fund të gushtit.


Thuhet se marka franceze ia ka treguar makinën klientelës së saj të pasur dhe se emri i saj është Chiron Divo.

Përveç kësaj, një nga pjesëmarrësit me fat në këtë prezantim prapa skenave në Los Anxhelos bëri të ditur që makina në fjalë do të ishte shumë e ndryshme nga Chiron që ne njohim.

Chiron Divo mendohet se për të xhiruar nga 0 në 100 km/h do të kërkojmë rreth 2.5 sekonda dhe të arrijë shpejtësinë 200 km/h, duke u nisur nga vendi, në më pak se 6.5 sekonda.

<
>
bu1 bu2 bu3 bu4 bu5 bu6 bu7 bu8 bu9 bu10 bugatti-lajmi
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas