Humor, Te Vecanta

E mahnitshme dhe qesharake: Koha është gjithçka

Thonë se një foto flet sa një mijë fjalë.


Sidomos kur fotoja kapet në çastin e duhur.

Ky koleksion të befason dhe të shkrin së qeshuri.

Fotot janë mbledhur nga Diply.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas