Sport

Dyndje në Angli për trajner, Botërori solli dyfishim aplikimesh

Suksesi i Anglisë në Kampionati Botërorë dhe në mënyrë të veçantë trajnerit Gareth Southgate, ka rritur kërkesën e të rinjve që duan të diplomohen për trajner futbollit.


Kampusi Universitar të Football Bussines, që zhvillon kurse në stadiumin Wemley në Londër dhe në Etihat Stadium në Manchester, pas përfundimit të kampionatit botëror ka patur një rritje të kërkesave për trajner me rreth 72% në Londër.

Ndërkohë, janë dyfishuar kërkesa për kursin e trajnerëve edhe në stadiumin Etihad në Manchester.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas