Kryesore, Sociale

Doni të studioni në Amerikë? Ambasada e SHBA-ve ju tregon kriteret e pranimit…

Ambasada amerikane në Tiranë ka dhënë sqarime për qytetarët shqiptarë që kanë interes të studiojnë në SHBA. Në njoftimin e fundit publikuar në Fb, ambasada shkruan:

“Je një student i interesuar për të ndjekur një universitet apo kolegj në Shtetet e Bashkuara? Ndiqni bashkëbisedimin e EducationUSA mbi “Procesin e Pranimit në Shtetet e Bashkuara”.Ekspertë të arsimit të lartë, studentë ndërkombëtare dhe Departamenti i Shtetit diskutuan se si funksionon procesi i pranimit në arsimin e lartë të Shteteve të Bashkuara. Mësoni mbi kriteret dhe se si do të vlerësohet  aplikimi juaj: https://bit.ly/2MtLT6sj.

Linku në vijim.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas