Dollari, arma më e mirë e Donald Trump

Nga Zhan Pol Betbèze Shndërrimi i dollarit amerikan në monedhën e vetme rezervë në botë, duke minuar kështu euron dhe … Continue reading Dollari, arma më e mirë e Donald Trump