Humor, Kryesore

Do ‘thyeni’ nga e qeshura… me fotot familjare s’duheshin bërë kurrë publike

Çdo kush prej nesh është bërë pjesë e një fotografie familjare, të cilat mund të jenë dukur argëtuese në momentin e parë.


Ndërsa vitet kalojnë, kupton që ato foto jo vetëm që nuk duheshin realizuar, por gabimi akoma edhe më i madh është publikimi i tyre në rrjetet sociale.

Kur të shikoni këtë fotogaleri dhe të “thyeni” së qeshuri me gafat e të tjerëve, bafas do të kujtoheni për fotot që postoni pafund në rrjetet sociale.

Mbajeni dorën me fotot që publikoni… që të mos keni fundin e këtyre më sipër.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas