KMR

Do të ‘çmendeni’ kur të zbuloni se nga ndryshojnë xhinset që kushtojnë 30 euro nga ato 300 euro

“Çelësi për të mbajtur xhinset në një gjendje që të duken si të reja është larja e tyre një herë në gjashtë muaj”. Kjo është këshilla e themeluesit David Hieatt në mënyre që xhinset tona të kenë një jetëgjatësi më të madhe.


Kur e dëgjon të duhet qesharake, por rezultatet sipas Hieatt mund t`i shihni pasi ta keni vënë në zbatim këtë këshillë.

Sipas tij, ka njerëz të cilët i vendosin në frigorifer xhinset e ntyre e ndërsa një pjesë tjetër i nxjerrin të ajrosen në ajër të pastë, shkruan Shije.

Duke përdorur këto metoda ato i lajnë xhinset e tyre gjithmonë e më rrallë. Mikrobiologët e mbështesin këtë mendim të

Hieatt dhe sipas tyre kjo nuk sjell asgjë nisur nga perspektivan e shëndetit.

Edhe nëse keni qenë në spital dhe ju ka shqetësuar ideja se xhinset tuaja duhen larë për shkak të aromës apo sepse mund të kenë marrë mikroorganizma, sërish mos u shqetësoni.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas