Humor

Do mekeni së qeshuri me… fuqinë ‘shkatërruese’ të këtyre fëmijëve

Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 22:56 - 26/11/17 |
mapo.al

Të qenurit prind është bekimi më i madh në jetë. Është krenaria dhe lumturia që të dhuron thjeshtë ekzistenca e tyre.


Çdo prind e di vetë çfarë kalon për t’u përkujdesur sidomos gjatë periudhës kur fëmija është ende i vogël dhe i brishtë.


Kjo brishtësi, papritur zhduket si me magji sapo ata fillojnë të ecin e të flasin. Nuk ka Zot që t’i ndalojë të bëjnë atë çfarë kanë në mendje.


Gjithçka që mendoni se është e sigurtë në shtëpinë tuaj, nuk është më e sigurtë në prani të fëmijëve. Janë kuriozë të prekin e të luajnë me çdo gjë që u del përpara e që u tërheq vëmendjen.


Mjafton t’i lini vetëm disa minuta, dhe kur të ktheheni nuk do ta njihni më shtëpinë tuaj. Fëmijët automatikisht janë bërë padronët e shtëpisë.

Kjo është bukuria e të pasurit fëmijë, që sado rrëmujë të bëjnë, dashuria juaj vetëm shtohet pasi vetëm kur je prind fillon të falësh e të tregosh dhëmbshuri dhe durim.Pas