Humor, Kryesore

Do gajaseni me këta njerëz të çuditshëm… mund t’i gjeni në palestër

Palestra mund të jetë një vend i sikletshëm për ata që vijnë për herë të parë për t’u ushtruar.


Personat më poshtë, kanë bërë mjaftueshëm për të tërhequr vëmendjen e të tjerëve, qoftë me veshjet apo me mënyrën si i bëjnë ushtrimet.

Njerëzit në mbarë botën kanë publikuar fotot që i janë dukur të çuditshme në rrjetet sociale, dhe më pas ato janë bërë virale.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas