Aktualitet

Dita e Talasemisë, Presidenti Meta dhuron gjak dhe jep mesazhin e rëndësishëm

Presidenti Meta ka dhene mesazhin e rendesishem se duke dhuruar gjak, shpeton jete.


“Dhuroni gjak, shpëtoni një jetë. Të dhurojmë gjak, si akt humanizmi e solidariteti për personat që kanë më shumë nevojë për të. Të gjithë së bashku të mposhtim indiferencën dhe të ndërtojmë solidaritetin për të dhuruar gjak për ata që kanë nevojë. Shoqëria jonë ka nevojë të nxisë vecanërisht vullnetarizmin në dhurimin e gjakut.

Të motivojmë dhe inkurajojmë të gjithë qytetarët dhe vecanërisht të rinjtë për dhurimin e gjakut. Të bëhen përpjekje të vazhdueshme për përmirësimin e trajtimit të pacientëve me talasemi. Shoqëria më pranë fëmijëve me talasemi”.

Presidenti Meta i akordoi Shoqatës së Talasemikëve Shqiptarë titullin “Për merita të veçanta civile”.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas