Ekonomi

Depozitat Fibank – interesa te larta dhe fleksibilitet


               Publikuar në : 11:52 - 10/08/18 |
mapo.al

Depozitat Fibank kombinojne kushte te ndryshme ne menyre qe te plotesohen sa me shume kerkesat dhe deshirat e klienteve.


Ofrohet mundesia e Depozitave afatgjata si Depozita Dinamike 4 vjecare, me norma interesi progresive deri ne 6.5% ne Lek, 2.5% ne EUR/USD dhe nuk e humb interesin e viteve parardhese nese e mbyll para afatit. Ofrohet edhe “Depozita 2 Vjecare” me interes fiks 2% ne Lek & 1% ne EUR.

Fibank ka nje Llogari Kursimi me norme interesi me te larte se i nje depozite 1 vjecare standarte ne sistemin bankar! Ne Llogarine e Kursimit mund te menaxhohen mjaft mire kursimet ne LEK, EUR dhe USD. Kjo llogari eshte pa afat dhe ne te mund te depozitohet e terhiqet kurdo qe klienti deshiron, pa i humbur interesat.

Diversifikimi i depozitave ka konsideruar madje edhe deshiren e disa klienteve qe te mund ta shijojne interesin e depozites se tyre qe ne diten e pare. Nese klienti do te donte te perdorte ne avance shumen e perfituar nga depozita per pushime apo cfaredo shpenzimi, Fibank ofron Depoziten “Rekord” ne LEK, EUR dhe  USD. Kjo depozite eshte nje kombinim i interesave te larta dhe pageses se menjehereshme te te gjithe shumes se interesit ne diten e depozitimit.

Duke qene nje banke dinamike me vendimmarrje teper te shpejte,  Fibank e ka te mundur te ofroje produkte te diversifikuara dhe fleksibel me nje sherbim cilesor te pershtatur me se miri ndaj cdo kerkese specifike te klienteve.


Etiketa: , ,

KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

Pas