KMR, Kryesore

Del në shitje prezervativi më i madh, dyndje blerësish në farmaci

Ka dalë në shitje prezervativi më i madh në botë.

Ai quhet “TheyFit G31” dhe ka një gjatësi prej 24 cm dhe gjerësi 6.9 cm.

Kompania thotë se ky prezervativ është 11% më i gjatë dhe 21% më i gjerë se një Durex XL dhe 17% më i madh se një Magnum XL.

Një kuti me 6 prezervativë të tillë kushton 8.98 Dollarë. E njëjta kompani që ka nxjerrë në treg prezervativin më të madh, ka prodhuar gjithashtu edhe atë më të vogël, dhe ka një gjatësi prej 7 centimetra.

Shitjet kanë filluar në Shtetet e Bashkuara dhe ka një numër të madh blerësish, raportojnë mediat e huaja.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas