Dakordësi për “korrigjimin” e kufirit Kosovë–Serbi

Nga Blendi Lami Jemi përpara një mundësie për një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë, e cila mund të zgjidhë përfundimisht statusin e Kosovës, dhjetë vjet pas shpalljes së pavarësisë. Problemi është se ngërçi do të zgjidhet me shkëmbime territoresh. Shkëmbimi i mundshëm mund të bëhet ndërmjet veriut të Mitrovicës dhe Preshevës. Në pamje të parë, … Continue reading Dakordësi për “korrigjimin” e kufirit Kosovë–Serbi