KMR

Çmenduria s’ka fund… tualeti “Louis Vuitton” me çmim faraonik

Për të gjithë ata që e duan luksin, në treg sapo ka dalë një prodhim që pakkujt do i shkonte mendja.


Bëhet fjalë për një tualet që kushton plot 100 000 dollarë.
Arsyeja e këtij çmimi të çmendur? Artistja amerikane Illma Gore e ka krijuar këtë tualet me flori dhe me 24 çanta të markës Louis Vuitton.

Amerikanes i janë dashur 3 muaj për krijimin e saj.

Nëse mendoni se Illma Gore ka pasur vetëm qëllime artistike me tualetin e saj, gaboheni rëndë.

Nëse doni, mund ta përdorni si çdo tualet tjetër.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas