Auto

Çmenduri, makina Tesla tërheq zvarrë avionin

Kompania amerikane Tesla ka kryer një demostrim në aeroportin e Melburnit në Australi.


Makina në fjalë ka qënë TeslaModel X P100D, që shfaqet duke tërhequr një avion për 300 metra.

Tesla ka marrë dhe një rekordGines për këtë, pasi makina e saj bëhet makina elektrike e parë që prodhohet për konsumatorët që arrin të tërheqë një avion kaq të madh.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas