Kryesore, Politika

Cilat janë hapat anti-mafia të PD? Alibeaj shpjegon se kush do të rishikojë koncesionet…

Kush janë kompanite dhe cila është rruga ligjore që do të ndjekë Partia Denmokratike për të denoncuar kompanite që sipas saj kanë përfituar tendera publikë në rrugë korruptive.

Deputeti i PD-së, Enkelejd Alibeaj sqaroi sot gjithë procedurën të prezantuar përmes tabelash. Modeli i ndjekur sipas tij do të jetë ai britanik.Tabelat sa me poshte;

<
>
pasutrite nje pasurite dy pasurite tre pasurite kater pasutrite pese pasurite gjashte pasurite shtate pasurite tete [pasurite nente pasurite dhjete pasurite 11

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas