Humor

Çifte të pacipë/ Kur eksitimi të bën ta ‘harrosh’ fjalën turp në publik…

Disa njerëz thjesht nuk e pëlqejnë idenë e qëndrimit në kufij.


Ata pëlqejnë të bëjnë gjithçka publike dhe ata nuk janë të turpshëm madje edhe të bëjnë gjërat më të çmendura që duhet të bëhen vetëm në mënyrë private.

Këtu kemi mbledhur listën e njerëzve që u kapën duke tejkaluar të gjithë kufijtë e turpit në publik.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas