Kronika, Kryesore

Çfarë po ndodh në qytetin e Elbasanit? 13 persona të fisit Çapja nën hetim pasuror

13 persona nga familja Çapaj dhe miq të tyre po kalojnë në sitën e verifikimit të pasurisë, pasi ka dyshime se ato janë formuar nga aktiviteti i paligjshëm i trafikimit të lëndëve narkotike.

Në një shkresë që mban datën30 maj 2018, Prokuroria e Krimeve të Rënda i kërkon Ministrisë së Brendshme dhe konkretisht gjendjes civile të japë të dhëna mbi certifikatat personale, familjare dhe të trungut familjar për: Tom (Tomorr) Çapja (Papa), Arian Çapja, Florenc Çapja, Bledar Muça, Enver Çapja, Fejzullah Çapja, Ambri Sinakolli Erion Çapja, Vladimir Çapja, Ermira Kushi, Ymer Koseni, Sajmir Serjani dhe Fatmir Koseni.Artikullin e plote e lexoni ne GSH.al ne kete link: http://www.gsh.al/2018/07/09/fisi-capja-nen-hetim-pasuror-cfare-po-ndodh-ne-elbasan/

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas