Humor

Çfarë ndodh pas një fotoje profesionale?

Keni menduar ndonjëherë se sa kohë i duhet një fotografi profesionist për të përgatitur një foto që ta shohin të gjithë? Kush janë hapat derisa të arrihet në rezultatin e dëshiruar?

Fotografi brazilian Gilmar Silva vendosi që të tregonte punën që bëhet pas një fotoje që na kënaq syrin. Ai ka publikuar një seri fotosh ku tregohet “prapaskena” e një fotoje dhe fotoja përfundimtare.

Koleksionin e tij e quajti LUGARxPHOTO (vendi dhe fotoja), duke treguar atë që ndodh pas një fotoje profesionale.

Mahnituni me galerinë e mëposhtme…

<
>
foto2 (1) foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto11 foto12 foto13 foto14 foto15 foto16 foto18 foto20
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas