ShowBiz

Çdo gjë e sajuar me shije… brenda shtëpisë luksoze të Zaimina Vasjarit

Nga muzika, në botën e modës, Zaimina Vasjari po shpalos talentin e saj në disa fusha.

Ndonëse këngëtarja është diplomuar për arkitekturë, ajo talentin e saj talentin nuk e kishte shpalosur kaq bindshëm.Pasionin e saj për të, ajo e ka treguar në skica dhe projekte interior design që mbajnë firmën e saj.

Po, përpara se atë ta ndajë me të tjerët, Zaimina e ka thelluar këtë qasje tek vetja e vet, tek shtëpia e saj ose më saktë tej vila ku jeton  me familjen.

Vila gjithahstu ka edhe një pishinë gjigande që ka e ka treguar vetë Zaimina në Instgram.

<
>
zaimina-428x450 zaimina_vasjari_26864180_164033567565452_7951232157190455296_n-e1517036476231-780x439 Untitled-9 Untitled-8-1 n-n-n-n-n-bv KLOI auto_zaj1517307169 auto_45rtfg1522405904 54345-640-0-59faf1e8af9c3
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas