Sport

Sport
Rrënimi i Silverdome

Rrënimi i Silverdome

Silverdome në Michigan ka qenë një ndër stadiumet më të mëdhenj dhe plot me histori në SHBA, por tashmë është shndërruar në një vend të…
Sport
Zhduket Ronaldinho

Zhduket Ronaldinho

Futbollisti Ronaldinho ka humbur pa nam e nishan. Ekipi i ij Queretaro ka nisur stërvitjen prej 15 ditësh por Ronaldinho nuk është paraqitur ende. Presidenti…
Pages