Op Ed

Op Ed
Politika estetike e Edi Ramës

Politika estetike e Edi Ramës

Nga Baton Haxhiu Reagimet paradoksale brendashqiptare ndaj mënyrës së veshjes së kryeministrit Edi Rama salloneve e konferencave ndërkombëtare ma sollën ndërmend sjelljen e zakonshme dhe…
Pages